Nyitva: H - V: 8.30 -23.00
Asztalfoglalás: +36-1-266-2110

FONTOS INFORMÁCIÓK

Amennyiben Ön személyre szóló meghívót kapott az e-mail címére és elfogadja meghívásunkat a Centrál Imareggeli rendezvényére, kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót.
 
Megtiszteltetés számunkra, hogy vendégeink között köszönthetjük!
 
JELENTKEZÉS
Amennyiben már részt vett imareggelinken, kérjük, hogy e-mailen keresztül jelezze részvételiszándékát az centralimareggeli@gmail.com e-mail címre.
 
REGISZTRÁCIÓ
Amennyiben most először fogadja el meghívásunkat, kérjük küldje el a regisztrációhoz szükséges adatait a centralimareggeli@gmail.com e-mail címre (név, születésiadatok, lakcím, foglalkozás, e-mail cím, telefonszám). Regisztrációjával és az e-mail megküldésével Ön
  • csatlakozik az imareggeli közösségéhez;
  • hozzájárul adatainak kizárólag az imareggelik céljaira történő felhasználásához;
  • tudomásul veszi, hogy a rendezvényről kép- és hangfelvétel készül, amelyet a nyilvánosság számára a szervezők elérhetővé tesznek.
 
Kérjük, jelentkezését minél előbb küldje vissza, mert a jelentkezés sorrendjében töltjük fel az imareggeli asztalait.
A jelenlévők létszáma maximált, ezért házastársak, ismerősök jelentkezését nem tudjuk elfogadni.
Kérjük, hogy ne továbbítsa mások felé az imareggeli meghívóját. Amennyiben további személyi javaslata van, írásban küldje meg a személynevét, rövid ismertetőjét és e-mail elérhetőségét.
 
LEMONDÁS
Amennyiben regisztrált és regisztrálása visszaigazolásra került, de a rendezvényen még sem tud részt venni, kérjük, hogy lemondási szándékát minél előbb jelezze e-mailen, hogy a helyét feltölthessük.
 
ÉRKEZÉS
A helyszínen reggel 8:30-tól várjuk. A regisztrációs asztalnál kell a részvételi díjat fizetnie. Az imareggeli 9:00-kor asztali áldással kezdődik, ezért kérjük, legkésőbb 8:55-ig foglaljon helyet.
Megjelenés: üzleti viselet.
 
MEGKÖZELÍTÉS
A Centrál Kávéház és Étteremaz V. kerületben, a Ferenciek terétől 200 méterre, a Károlyi utca és az Irányi utca sarkán található. (térkép)
 
PARKOLÁS
Hétvégén a közterületi parkolás díjtalan. Amennyiben nem talál parkolóhelyet, javasoljuk a Reáltanoda utca 5., valamint a 8-10. szám alatti parkolóházak igénybevételét.
Bővebb inormációval örömmel állunk rendelkezésére.
 
 
 
asztalfoglalás
+36-1-266-2110