Nyitva: H - V: 8.30 -23.00

Rendezvények

A Centrál Kávéház és Étterem egy patinás, egyedülálló hagyományokkal rendelkező, korhűen felújított nagykávéház. Frissítő kávék, jeges italok és gasztronómiai különlegességék, fantasztikus helyben készült sütemények várják a vendégeket.
„Találkozzunk a Centrálban” – több mint 120 esztendeje hangzik el ez a mondat a magyar értelmiség, írók, költők, művészek és üzletemberek körében.
A Centrál ismerős, a Centrál otthonos. A Centrálról, Budapest legendás nagykávéházáról mindenkinek van saját képe, élménye, véleménye.

Méretünkből és profilunkból adódóan igen széles kínálattal rendelkezünk leendő partnereink részére.  Íme, néhány a teljesség igénye nélkül:

  • Klasszikus és a modern konyhaművészetre épített menük, magyaros ízekkel, kitűnő hazai  alapanyagaiból. Menükhöz igény esetén akár fogásonként egy-két bort, borkóstoló jelleggel is tudunk ajánlani. Helyben készült süteményeink egyediek,  kihagyhatatlanok.
  • Üzleti prezentációkkal egybekötött reggelik (kontinentális, magyaros stb.), melyekhez a szükséges technikát biztosítjuk, igény esetén.
  • Büféasztalos reggelik, ebédek, vacsorák 50 főtől.
  • Rendezvényhelyszín sajtótájékoztatók, könyvbemutatók, kisebb kulturális rendezvények részére.
  • Igény és megfelelő létszám esetén teljesen zártkörű, ültetett és büfé asztalos ebédek vacsorák (esküvő, céges díszvacsora, party stb.) a modern magyaros konyha remekeiből maximum 200 főig.
  • A nálunk eltöltött ebédekhez és vacsorákhoz neves és kisebb, kézműves borászatok boraiból is egyaránt tudunk ajánlani.
  • Ötórai tea/kávé cukrászműhelyünkben készített süteményekkel.
  • Élőzene biztosítása igény esetén.

 

 

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Éttermünk 10 % szervízdíjat számol a megadott árakon felül.  Létszámmódosítást legfeljebb 72 órával az érkezési időpontot megelőzően fogadunk el, a megadott időtartamon belül a korábban megrendelt mennyiséget számlázzuk.
Átutalásos fizetési mód esetén 30% előleget számlázunk, mely összegnek beérkezését követően véglegesedik a foglalás.

 

Bővebb információ:

telefon: +36 30 633 06 98

e-mail: sales@centralkavehaz.hu

 

 
asztalfoglalás
+36-1-266-2110